Pitihän se tietenkin korkata myös kylmä olut odotellessa grillin kuumenemista. Ilma tosin oli vielä melko viileä, mutta ei se pahemmin syönyt fiilistä kun pääsi taas ensimmäisen kerran pitkän talven jälkeen laittamaan grillin tulille.
Grillin lämmettyä tarpeeksi kuumaksi, oli aika heittää lammaskofta-vartaat grillin parilalle. Hetken päästä grillistä alkoi leijailemaan maukkaat tuoksut. Grillikausi 2015 oli nyt virallisesti avattu!
Lammaskofta ja korianterijogurtti
Valmistusaineet:
Lammaskoftat:
400 g lampaan jauhelihaa
3 kananmunankeltuaista
1 chili
noin 1/2 dl vaaleaa olutta
2 rkl hienonnettua korianteria
hienonnettu valkosipulinkynsi
suolaa ja pippuria
Korianterijogurtti:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl hienonnettua korianteria
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja mustapippuria
ripaus sokeria
400 g lampaan jauhelihaa
3 kananmunankeltuaista
1 chili
noin 1/2 dl vaaleaa olutta
2 rkl hienonnettua korianteria
hienonnettu valkosipulinkynsi
suolaa ja pippuria
Korianterijogurtti:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl hienonnettua korianteria
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja mustapippuria
ripaus sokeria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti