Kesän ensimmäinen kasvihuonekurkku valmis poimittavaksi |
Tuetaan Kreikan taloutta ostamalla aitoa kreikkalaista luomu fetaa! |
Salaatin mausteeksi käytin vihervajasta poimittua ruohosipulia, persiljaa ja basilikaa |
Vihervajan kurkku-juustosalaatti
Valmistusaineet:
1 kasvihuonekurkku
1 pkt aitoa kreikkalaista fetaa
1 sitruunan mehu
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl ruohosipulia, silputtuna
1 tl viherpippureita murskattuna
1 rkl basilikaa, hienonnettuna
1 rkl persiljaa, hienonnettuna
mustapippuria myllystä
1 sitruunan mehu
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl ruohosipulia, silputtuna
1 tl viherpippureita murskattuna
1 rkl basilikaa, hienonnettuna
1 rkl persiljaa, hienonnettuna
mustapippuria myllystä
Valmistusohje:
Viipaloi kurku laakealle vadille.
Murskaa fetajuusto kulhon pohjalla. Sekoita juustoon sitruunamehu ja oliiviöljy.
Lisää kastikkeeseen sipulisilppu ja murskatut viherpippurit. Kaada kastike kurkkuviipaleiden päälle ja sekoita niin, että kaikki viipaleet maustuvat kastikkeesta. Sirota pinnalle silputut yrtit ja pyöräytä muutama kierros mustapippuria.
Anna salaatin maustua viileässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.
Murskaa fetajuusto kulhon pohjalla. Sekoita juustoon sitruunamehu ja oliiviöljy.
Lisää kastikkeeseen sipulisilppu ja murskatut viherpippurit. Kaada kastike kurkkuviipaleiden päälle ja sekoita niin, että kaikki viipaleet maustuvat kastikkeesta. Sirota pinnalle silputut yrtit ja pyöräytä muutama kierros mustapippuria.
Anna salaatin maustua viileässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.
Murskaa viherpippurit morttelissa |
Kurkun kukka |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti