Tiilerin Funkkistakka Pikku-Lauri |
Lapin Marian luomuglögit tehdään oikeista marjoista ja mausteista, joiden viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. |
Takkaperunat katkaraputäytteellä
Valmistusaineet:
4 isoa Rosamunda perunaa4 dl paksua maustamatonta jogurttia
2 dl majoneesia
1 punasipuli
yrttejä esim. ruohosipulia tai tilliä
1 luomusitruunan kuori
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
200 g katkarapuja
Valmistusohje:
Kääri perunat folioon ja nosta hiillokseen. Kypsennä pehmeiksi. Jos perunat ovat isoja voit esikeittää ne ensiksi.Sekoita jogurtin joukkoon majoneesi, hienonnetut sipulit ja yrtit ja mausta sitruunan kuorella ja suolalla. Sekoita lopuksi joukkoon katkaravut. Tarjoile kylmänä perunoiden kanssa.
Käytä takkaperunojen valmistuksessa vahvaa grillifoliota |
Anna perunoiden köllötellä hiilloksen päällä noin 30-40 min. |
Ekologinen polttoaine joka antaa lämpöä ja tunnelmaa |
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaHyvältä näyttää, näitä tehdään sit ensi viikonloppuna! Blogistasi olen aiemminkin löytänyt ihania reseptejä ja uusia makuelämyksiä :)
VastaaPoistaSinun ja muiden kokkausblogien innoittamana tein tässä hiljalleen omankin blogin. Reseptejä ei ole vielä montaa kerennyt ilmestyä, mutta tässä linkki jos haluat käydä kurkkaamassa:
http://pikkukokkiruokaa.blogspot.fi/?m=1