Ennen talviteloille laittoa laitoin grillin vielä kerran tulille ja päätin laittaa kauden viimeisenä ruokana grillissä hirvenmetsästysajan inspiroimana riistakäristystä. Sen jälkeen olikin aika tehdä grilliin perusteellinen puhdistus, suojarasvaus ja laittaa grilli talviteloille odottamaan tulevaa grillauskautta.
Skøre Elg (suomeksi Hullu hirvi) on Svaneken panimon valmistama
tumma lager olut Bornholmin saarelta Tanskasta. |
Riistakäristys olutliemellä
Valmistusaineet:
240 g riistakäristystä1 sipuli
voita
1 pullo tummaa olutta
suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje:
Käristä jäinen riistakäristys ja hakattu sipuli pannulla runsaassa voissa. Kaada olut pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa vettä.Tarjoile riistakäristys perunamuusin, suolakurkkujen ja marja-aroniahillon kanssa.
Ennen grillin talviteloille laittoa, suoritetaan grillin perusteellinen putsaus ja grilliritilät harjataan huolellisesti |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti